КНИГАТА „НАУЧИ СЕ ДА ПРОДЪЛЖАВАШ НАПРЕД!“

Книгата на Миглена Цакова „Научи се да продължаваш напред!“ може да бъде поръчана онлайн на нашия e-mail:  znanie.bg@gmail.com

Пишете ни на znanie.bg@gmail.com, като ни посочите:

1. Брой книги

2. Име и фамилия (получател)

3. Телефонен номер

4. Място на доставка: офис на Еконт, офис на Спиди или точен адрес

Цената на книгата е 10 лв.  Доставките на книгата се извършват чрез „Еконт“ или „Спиди“ и са за сметка на купувача.

На 6 ноември 2023 г. в Столична библиотека, зала „Вяра“ се състоя дългоочакваната премиера на авторската книга на Миглена Цакова „Научи се да продължаваш напред!“ В книгата е включена и известната поредица с текстове: Слънчогледови истории “Little fool in а big world. Sunflowers stories”. Скоро предстои превода на книгата и на английски език и представянето й пред публика от целия свят.

В сайта на Познание-Бг очаквайте информация за предстоящи събития-срещи за представяне на книгата „Научи се да продължаваш напред!“ през 2024 г. в различни градове в България и събития за книгата в чужбина.

Следете информацията и на нашата Facebook страница https://www.facebook.com/Poznanie.Bg

„Научи се да продължаваш напред!“ е книга-пътуване из завоите на живота с всичките му цветове и нюанси на обич, благодарност, вдъхновение, светкавици, дъжд в сърцето и куража винаги да се стремиш да продължаваш напред.

Книга за истинските неща в дните ни и умението да ги ценим.

Facebook страницата на Познание-Бг с над 250 000 последователи (със създател и главен редактор именно Миглена Цакова) беше и първата дебютна сцена през годините на творчеството, събрано в книгата „Научи се да продължаваш напред!“

Творбите преминаха през проверката на времето и признателността на хората, които повече от 10 години не спират да създават видеа и публикации с тези текстове и да ги правят все по-популярни.

Благодарим Ви за доверието!

Поздравления за Миглена Цакова и успех на книгата!