Хор „Бодра смяна“: С обич за г-жа Светла Бешовишка!

Стотици възпитаници на световно известната детска хорова школа „Бодра смяна“ организираха ПРАЗНИК-СРЕЩА в чест на своята любима учителка и продължител на делото на Бончо и Лиляна Бочеви – г-жа Светла Бешовишка. В организацията и подготовката на Празника се включиха и много живеещи в чужбина бодросменци. Идеята беше да се изрази голямата обич, признателност и благодарност на поколения бодросменци към Светла Бешовишка, която също като Бончо и Лиляна Бочеви посвети целия си живот на децата от хор „Бодра смяна“ . Поколения от бивши и настоящи хористи обсипаха с обич, песни, радост и цветя своята любима учителка. Емблематичната за хор „Бодра смяна“ песен:  „Волен вятър“  проехтя и изправи на крака всички останали присъстващи  гости на заведението, където се провеждаше празничната вечер.
Защото хор „Бодра смяна“  винаги е умеел да трогва до сълзи слушащите го..
Просто децата от тази школа са възпитавани по този начин – да пеят със сърцата си.
Г-жа Светла Бешовишка с присъщата си скромност остана безкрайно изненадана и трогната от специално подготвената за нея СРЕЩА – ПРАЗНИК ( за която среща, тя до последно знаеше, че отива да се види „само“ 🙂  с две нейни възпитанички …. А в засада чакаше цял пеещ в нейна чест хор – любимият й хор „Бодра смяна“ !… )

Ние от екипа на ПОЗНАНИЕ-БГ имахме честта да присъстваме на този уникално подготвен и реализиран ПРАЗНИК и се присъединяваме към поздравите :

БЪДЕТЕ ЖИВА И ЗДРАВА, Г-ЖО БЕШОВИШКА!  „БОДРА СМЯНА“ ВИ ОБИЧА !

„След 50 години няма да има значение в каква къща живееш, колко пари имаш в банковата си сметка, каква кола караш и какви дрехи носиш. Но светът може да е малко по -добър, защото си изиграл съществена роля в живота на едно дете.“

Г-жа Светла Бешовишка изигра съществена роля в живота на стотици деца!…..
За което я поздравяваме и й благодарим!

About the author

Вашият коментар