Чудесна новина от Италия за нашата Габи!!!

По повод финансовите условия за лечението на Габи в Италия, от сайта Спаси, дари, на… ( където тече активна кампания за набиране на средства в помощ на Габи Йорданова ) се обърнаха  с молба  за информация към лекуващия лекар на Габи в болница “Сан Камило” д-р Анна Лукашвили – Директор на департамента по педиатрия и детска хематология и Директор по клинична трансплантация на хемопоетични стволови клетки.

Ето какво съобщават колегите от сайта Спаси, дари, на…

Цитираме: “ Д-р Лукашвили не само беше любезна да ни отговори в рамките на няколко дни.
В краткото си писмо тя ни съобщава, че лечението на Габриела в „Сан Камило” ще бъде безплатно! За по-подробна информация д-р Лукашвили е готова да приеме екипа ни за разговор с нея и нейните колеги в болницата, но по очевидни причини такава среща засега не може да се осъществи, затова ще продължим комуникацията, доколкото е възможно, писмено.Благодарим ви! Вашата подкрепа беше и продължава да е от огромно значение за Габи и нейните родители! Когато момиченцето ни се върне оздравяло, нещо, в което силно вярваме, родителите й ще могат да предарят неизразходваните средства на друго болно детенце. “ 

Ние от ПОЗНАНИЕ-БГ изразяваме своята радост и благодарност към изключително благородния жест от страна на  д-р Анна Лукашвили и нейния екип от клиниката „Сан Камило”  в Италия.
 В момент, когато живота на детенцето беше оценен от други клиники на сумата от близо  половин милион лева, когато почти навсякъде искаха парите в брой и едва след това да започнат лечение и спасяване живота на детето, тази новина за БЕЗПЛАТНО лечение е ЧУДО!!! 
И показва само едно – Господ има Своите ангели сред нас!!!…
Да се молим операцията насрочена за 8 юни да премине благополучно !

Да се молим, Бог да дарява здраве и успех на хора, като д-р Лукашвили,
за да надделява доброто в света, за да имат всички страдащи и нуждаещи се хора
шанса да оздравеят и живеят!


БИХМЕ ИСКАЛИ ДА БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ ВАС,
КОИТО ОТКЛИКНАХТЕ ( И ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ГО ПРАВИТЕ! ) НА АПЕЛА ЗА ПОМОЩ ЗА ГАБИ! ОТНОВО ПОКАЗАХМЕ, ЧЕ КОГАТО СЕ ОБЕДИНИМ – МОЖЕМ ДА ПОСТИГНЕМ МНОГО!
Когато безплатното лечение на Габи се потвърди официално от клиниката с документи с подписи и печат, ще Ви информираме набраните средства къде ще бъдат предарени на други нуждаещи се деца

Вашият коментар