Премиера на продължението на книгата „Научи се да продължаваш напред!“

Премиерата на новата книга „Научи се да продължаваш напред!“ (продължението) ще се състои в Столична библиотека на пл. Славейков 4, в зала „Вяра“
Датата е 4 юли (четвъртък) от 18.00 ч.
ВХОД – СВОБОДЕН!

След успеха на първата част на книгата „Научи се да продължаваш напред“ и огромната популярност на текстовете през последните месеци, в ПРОДЪЛЖЕНИЕТО ще откриете нова порция вдъхновение, насърчение и обич.

Животът е кръговрат от изгреви, залези, бури и ветрове, но и много съпричастност, вяра и надежда, с които продължаваме да вървим в дните си.
„Научи се да продължаваш напред!“ не е само заглавие на книга, това е път, който няма край. Всички ние в даден момент от живота си вървим по такъв път със силата и смелостта да приемаме реалността във всичките й слънчеви и дъждовни нюанси.

Това е силата и смелостта да потърсим приятелското рамо или сами да бъдем това рамо.
Защото никой от нас не може сам да се справи с превратностите на живота, нужно е да сме заедно и в добрите и в трудните моменти.
Книгата „Научи се да продължаваш напред!“ е като приятелско рамо. След прочита на първата част на книгата, много хора споделиха в отзиви, че са намерили подкрепа, прегръдка и споделеност на собствените си трудни моменти, но и са открили и много насърчение и надежда да преоткрият отново крилете си.

В „Научи се да продължаваш напред!“ (продължението) има повече доза от вярата, надеждата и любовта. 

Благодарим Ви, че споделяме заедно това пътуване с книгата „Научи се да продължаваш напред!“ 

Благодарим Ви за доверието!
ЩЕ ВИ ОЧАКВАМЕ!
04 ЮЛИ
18.00 ч.
гр. София, Столична библиотека,
площад Славейков 4,
зала „Вяра“
ПРЕМИЕРА на книгата 

„Научи се да продължаваш напред!“(продължението)

About the author