Премиера на книгата „Научи се да продължаваш напред!“ (ПРОДЪЛЖЕНИЕТО)

На 4 юли 2024 г. в Столична библиотека, зала „Вяра“ се състоя премиерата на новата книга на Миглена Цакова „Научи се да продължаваш напред!“ (продължението)

Огромният интерес и популярност, които добиха текстове от първата част на книгата доведоха до създаването и издаването на ПРОДЪЛЖЕНИЕТО с нова порция вдъхновяващи творби, част от които вече се радват на популярност чрез видеа в интернет пространството.

След бързото изчерпване на първия тираж на книгата бе поръчан и отпечатан нов тираж.
По статистика и анализи от Facebook страницата на Познание-Бг, видеа с текстове от „Научи се да продължаваш напред!“ само за месец март достигнаха до аудитория от над 1 500 000 души във Facebook.

Стотици бройки от книгата вече са доставени (доставят се и в момента) във всички краища на България. Имаме информация, че книгата е стигнала до наши сънародници в САЩ, Англия, Германия и Испания и други държави.
Подготвя се превод на книгата на английски език.

Интересът към текстовете и в момента е нестихващ и има гледаемост от многохилядна аудитория в Интернет пространството.

Вярваме, че новата книга ПРОДЪЛЖЕНИЕТО, също ще донесе своята полезност, насърчение и вдъхновение на всички, които я прочетат.

Защото животът е кръговрат от изгреви, залези, бури и ветрове, но и много съпричастност, вяра, надежда и смелост да продължаваме напред!
Да се стремим да бъдем пример за доброто и да ценим всеки миг.

„Научи се да продължаваш напред!“ не е само заглавие на книга, това е път, който няма край. Всеки от нас в даден момент от живота си върви по такъв път със силата и смелостта да приемаме реалността със всичките и слънчеви и дъждовни нюанси. Това е силата и смелостта да потърсим приятелското рамо или сами да бъдем това рамо.
Защото никой от нас не може сам да се справя с превратностите на живота, нужна е подкрепа, нужно е да сме заедно и в добрите и в трудните моменти.

„Научи се да продължаваш напред!“ е като приятелско рамо. След прочита на първата част на книгата, много хора ни писаха в отзиви, че са усетили подкрепа, прегръдка и споделеност на собствените си трудни, житейски моменти, но са намерили и много насърчение и надежда да преоткрият отново крилете си.
В това е смисъла, в това е и полезността на тези текстове. Благодарим Ви за обратната връзка, множеството коментари и насърчение да предприемем издаването на втората част на книгата – ПРОДЪЛЖЕНИЕТО.

В новата книга ще намерите повече доза от вярата, надеждата и любовта. <3

Всеки от нас има призванието и силите да бъде ДОБРИЯТ ПРИМЕР. Децата ни се нуждаят от това. Светът се нуждае.
Животът има нужда от повече ДОБРОТВОРЦИ.

Благодарим Ви, че споделяме заедно това пътуване с „Научи се да продължаваш напред!“

Благодарим на всички, които присъстваха на премиерата на новата книга в Столична библиотека!

Специални благодарности на г-жа Ефемия Фард Efemia Fard https://www.facebook.com/profile.php?id=100000072666289 художествен директор и инициатор на Голден Феми Филм Фестивал Golden FEMI Film Festival и на г-жа Здравка Тотева (PR на Голден Феми Филм Фестивал), които бяха специални гости на премиерата на новата книга на Миглена Цакова и изказаха много вълнуващи и трогателни слова за мисията и смисъла на книгата „Научи се да продължаваш напред!“ – а именно да достига до сърцата на хората с послания за доброто!

Благодарим!

Благодарим на всички Ви за доверието и подкрепата!
За нас е чест! Продължаваме заедно напред!

Книгите на Миглена Цакова „Научи се да продължаваш напред!“ и

„Научи се да продължаваш напред“ (продължението)

могат да бъде поръчани онлайн на нашия e-mail:  znanie.bg@gmail.com

Пишете ни на znanie.bg@gmail.com, като ни посочите:

1. Брой книги (и коя част, първата или „ПРОДЪЛЖЕНИЕТО“, или и двете)

2. Име и фамилия (получател)

3. Телефонен номер

4. Място на доставка: офис на Еконт, офис на Спиди или точен адрес

Цената на 1 бр. книга „Научи се да продължаваш напред!“ е 10 лв. 

Цената на 1 бр. книга „Научи се да продължаваш напред!“ (продължението) е 10 лв.

 Доставките на книгите се извършват чрез „Еконт“ или „Спиди“ и са за сметка на купувача.

About the author