Огромният успех на книгата „Научи се да продължаваш напред!“

Ефемия Фард: „Огромният успех на книгата е достигането до сърцата на хората!“

 Благодарим за изказването на художествения директор и инициатор на филмовия фестивал Голден ФЕМИ Филм Фестивал/Golden FEMI Film Festival, г-жа Ефемия Фард по време на премиерата на книгата на Миглена Цакова „Научи се да продължаваш напред!“ (продължението):

„Много съм горда, че тази невероятна книга се роди. И не само, роди се нейното продължение. Огромният успех на книгата е достигането до сърцата на хората! С посланията на ДОБРОТО се достигна до целия свят. В нашия забързан век и свят и хилядолетие, в което за съжаление интерес провокира, ако се е случила някъде някоя катастрофа, ако нещо е силиконово или лошите новини, а тази книга успя, като абсолютен феномен да преобърне всичко това и да направи така, че ПОСЛАНИЯТА НА ДОБРОТО да бъдат харесвани и споделяни, да потекат навсякъде.

И казвам ви, това е най-огромният успех, който съм виждала и който се случи буквално за някакви дни, да не казвам месеци, защото книгата излезе в момент, в който нямаше много време за реклама, то и реклама нямаше нужда да се прави. Защото великолепните послания, от които хората имат нужда бяха изпратени в света и те се върнаха, като огромен бумеранг към България точно на добрите послания. И се оказа, че те всъщност нахранват един огромен глад в човечеството, а именно за морал, за добро, за добри послания, от които хората по някакъв начин са били лишени. Моето пожелание, за в бъдеще с второто издание на книгата (продължението) и с превода на английски, е наистина земята да бъде окрилена с доброто и чистите мисли и думи, които бликат от поезията на Миглена Цакова.“

Цялото изказване на Ефемия Фард можете да видите и чуете във видеото:

About the author